kall sås till torskrygg Tvärvändning

dölja tv box Jag nämnde i det tidigare inlägget att min nyvunna medvetenhet om litteraturhistoriens anor och strömningar har fått mig att verkligen tänka efter innan jag sätter mig ner vid tangenterna och låter fingrarna flöda.

cafe esplanad borlänge För man vill ju gå in och bidra. Man vill ju vördnadsfullt försöka ta vid. Fortsätta. Utveckla. Bygga vidare.

drottningholmskolan skolallén drottningholm Komma med något nytt. Någonting som adderar till litteraturhistorien och det språkliga. Och det är kanske högtravande krav att ha på sig själv, som en simpel portalvevare, men… konkreta bloggare lyckas ju.

pojken med det tickande hjärtat svenska skådespelare Titta bara på det här, som den upp över öronen sponsrade Elle-bloggaren Linn Eklund skriver om i sitt samarbete med glassföretaget Magnum:

modetidningar för tjejer

byggnadskreditiv ränta 2015 »Professionella pleasure makers«. Låt den titeln gona till sig i gommen ett tag och säg sedan att den inte går in och bidrar med någonting nytt i den litterära historien. Nänämensan: det svenska språket blev plötsligt lite, lite rikare – samtidigt som det plötsligt kändes lite, lite fattigare och futtigare– i en och samma stund.

tjänstledigt för studier byggnads Samtidsspaning, apropå detta: betyder tisdagens igenklappande av nytänkande Thorén Innovation School i Stockholm att Sverige just nu inte utbildar några nya professionella pleasure makers? Att framtidens NK-butiker kommer vara tomma på den anglicistiska yrkestiteln för glassmånglare? Att bloggare i framtiden kommer att behöva strössla mint över sina egna frysta branded content-skapelser?

slagrutan 3 gävle Jag har i så fall tvärvänt i vinster i välfärden-frågan.

Kommentera

enkla elbolaget öppettider de bästa filmerna E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta coola saker att köpa *

ikea malm sängstomme monteringsanvisning

terroristdåd i stockholm

vintern 1966 frös ihjäl

världens rikaste land lista 2015 färja helsingborg helsingör tidtabell Spamfilterpsykisk ohälsa demens *stasi akteneinsicht anträge 2014 söta mössor barn sarah dawn finer kärleksvisan piano noter

rättegång offentlig handling

mellanrum översätt engelska

stämningsansökan särskilt förordnad vårdnadshavare